Cine suntem?Misiunea:

Sprijinim cu iubire, pasiune și bucurie familiile prin oferirea de informații și suport fizic, psihic și emoțional în timpul sarcinii, nașterii și creșterii copiilor astfel încât fiecare să-și regăsească puterea personală, armonia și echilibrul.

Valori:

 1. Iubire – Facem totul cu și din iubire pentru oameni.
 2. Armonie – Suntem și transmitem armonie cu noi înșine, cu ceilalți, cu mediul înconjurător, cu întregul Univers.
 3. Echilibru – Ne găsim propriul echilibru în viețile noastre și îi ajutăm și pe ceilalți să și-l identifice și mențină.
 4. Bucurie – Ne trăim cu bucurie viața și emanăm bucurie prin tot ceea ce facem și spunem.
 5. Respect – Avem un respect deosebit față de miracolul vieții, actul nașterii în sine, perfecțiunea corpului uman, intuiția și puterea personală a fiecărui om cu care intrăm în contact.
 6. Încredere – Avem încredere în corpul, intuiția și puterea noastră și a celor din jur.
 7. Recunoștință – Suntem recunoscători pentru toți oamenii și evenimentele din viața noastră și îi ajutăm pe clienții noștri să descopere lecția și recunoștința din fiecare aspect al vieții lor.
 8. Empatie – Comunicăm cu deosebită considerație cu fiecare dintre oamenii cu care interacționăm, recunoscându-le scânteia divină.
 9. Curaj – Încurajăm filtrarea informațiilor și luarea de decizii conștiente și informate în acord cu propriile valorile și credințe ale fiecăruia, regăsindu-și astfel propriul curaj.
 10. Adaptabilitate – Recunoaștem că fiecare dintre noi suntem unici și ne adaptăm abordarea în funcție de necesitățile persoanei din fața noastră.
 11. Excelență – pentru noi este foarte important să oferim întotdeauna ce avem mai bun. De aceea, ne dezvoltăm constant în toate aspectele vieții noastre.
 12. Holistic – înțelegem că viața nu e doar albă sau neagră ci are foarte multe culori și nuanțe și integrăm în cunoștințele noastre aspecte cât mai diverse ale lumii.

Sunt mama a doi copii minunați, care mi-au transformat viața încă de când erau în burtică. Înainte eram specialist în managementul calității, cochetam oarecum și cu lumea afacerilor, mai făceam și voluntariat în puținul timp liber. O dată cu prima sarcină, am început cu adevărat dezvoltarea mea personală, am început să mă cunosc mai bine, să pun mai mult preț pe un stil de viață sănătos și liniștit, să-mi stabilesc prioritățile. Am avut sarcini minunate, încununate de  nașteri superbe, liniștite și neperturbate. Puteți citi despre ele aici.

Asta îmi doresc să transmit mai departe tuturor femeilor din lumea asta: organismul nostru este perfect conceput pentru a naște frumos și natural. Tot ce trebuie să facem este să-l ascultăm, să lucrăm cu noi pentru a ne redescoperi puterile ascunse și să avem încredere în noi. Mie nașterea mi-a dat o forță incredibilă pentru că am conștientizat că dacă am putut să nasc exact așa cum mi-am dorit (în ciuda tuturor cârcotașilor din jur), înseamnă că pot orice. Cursul prenatal pe care l-am urmat în timpul primei sarcini mi-a dat curajul și încrederea asta în mine, în organismul meu și în copilul meu.

Mi-am descoperit aptitudinile de trainer prin instruirile pe care le-am ținut la locul de muncă și în afacerea cu produse de nutriție pe care am avut-o. Le-am dezvoltat apoi printr-un curs recunoscut ANC de specializare ca formator. În ce privește pregătirea mea de educator prenatal am urmat cursul intensiv de pregătire a educatorilor ReNașterea susținut de Ditta Depner și am aplicat practic ceea ce am învățat în cadrul nașterilor copiilor mei în perioada 2015-2016, iar apoi am început pregătirea mea de educator prenatal Lamaze Internațional. Sunt certificată de Asociația Lamaze România din 2016 și  Lamaze International (LCCE – Lamaze Certified Childbirth Educator) din 2018. Am participat la workshopul Spinning Babies organizat la Cluj-Napoca, în mai 2018.

Pentru că am realizat nevoia mămicilor de susținere în timpul nașterii și în perioada de imediat după naștere, în august 2018 m-am certificat ca doula la naștere la Cluj Napoca, iar în septembrie 2018 am obținut certificarea de doula post-partum din partea Asociației Doula România.

În 2019 am studiat nutriția și alăptarea, iar în 2020 am devenit oficial tehnician nutriționist și consilier în alăptare.

Sunt în curs de finalizare a mai multor cursuri de dezvoltare personală (NLP, ThetaHealing, Medicină Energetică) și citesc cu aviditate tot ceea ce îmi iese în cale pe teme legate de sarcină, naștere, alăptare, creșterea copiilor și dezvoltare personală.

Mă găsești și pe http://inalupu.ro.

 • pentru că am trăit frumusețea a două nașteri împlinitoare;
 • pentru că meritați să aveți parte de momente magice la naștere;
 • pentru că experiența nașterii reprezintă proba prin care femeia dinainte se transformă în mamă și pentru că ea ne influențează toată viața ulterioară;
 • pentru că doar cunoscându-vă opțiunile le aveți;
 • pentru că bebelușii merită cel mai bun start posibil în viață;
 • pentru că participarea împreună cu partenerul (recomandată) vă întărește relația;
 • pentru că sunt foarte pasionată de miracolul corpului feminin, în general, și a nașterii, în particular;
 • pentru că îmi doresc să vă transmit informații simple, dar atât de prețioase, prin care să vă recâștigați încrederea în voi;
 • pentru că pasiunea e contagioasă!