Somnul copiilor – Când, cum și de ce trebuie să doarmă copilul meu?

Somnul copiilor - Când, cum și de ce trebuie să doarmă copilul meu?

Seria de ateliere Montessori marca Echilibrium și Educație by Codruța Brustur continuă cu atelierul legat de somnul copiilor. Atelierul a avut loc în 22 noiembrie 2016, ora 18-20 la Centrul Educațional Hakuna Matata Mediaș. Participanții au primit informații prețioase despre cercetările științifice actualizate în domeniu, ce este normal referitor la somnul copiilor și strategii practice pentru a-i ajuta să doarmă.

Cine este Codruța Brustur?

“Sunt mama Mariei, o minunăție de fată care s-a născut în decembrie 2010. Sunt Pedagog/Educator Montessori acreditat de AMI (Asociatia Montessori International), Educator Prenatal, Doula, Consilier în Alăptare, Trainer acreditat CNPFA, Sociolog cu specializare în Resurse Umane. Am fost corporatistă, însă o dată cu sarcina și nasterea am devenit din ce in ce mai interesată de zona de parenting, realizând cât de mult au părinții nevoie de informație corectă și cât de important este ca această informație să fie cât mai la îndemână”, spune Codruța.

Codruța Brustur este din Sighișoara și s-a făcut remarcată ușor în comunitățile de mămici atât din zona Ardealului, cât și din Bucuresti, unde a locuit o perioadă îndelungată și a studiat intens Montessori, fiind de asemenea foarte implicată în tot ce ține de sarcină, naștere, alăptare și educație pozitivă a copiilor.

Codruța poate fi găsită / citită și pe blogul ei și poate fi contactată la educatie.montessori@gmail.com sau la telefon 0743-186-853.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *